Kennissessie: Starten met e-mailmarketing


Leer meer over e-mailmarketing tijdens onze inspirerende kennissessie. Gedurende deze avond willen we je graag laten zien hoe leuk en effectief het kan zijn om aan de slag te gaan met e-mailmarketing. In november organiseren wij twee kerstspecials; de kennissessie zoals je hem kent, maar dan met een kersttintje: kerstbomen, kerstverlichting, kerstkoekjes en misschien zelfs een bezoekje van de kerstman!

Bobmail Kennissessie
Tijd:Inloop vanaf 19.00u
Onderwerp:Starten met e-mailmarketing
Locatie:Bobmail kantoor (Henriëtte Ronnerstraat 5, Tilburg)
Aantal:15
Entree:€40,-
Vragen?vragen@bobmail.nl


De volgende kennissessie is op:

De kennissessie start over...


Starten met e-mailmarketing

Wil je starten met e-mailmarketing, maar weet je niet precies hoe? Of heb je weleens een poging gedaan, maar is het toch niet helemaal gelukt? Bezoek dan onze kennissessie!

Regelmatig organiseren wij een Bobmail kennissessie over e-mailmarketing. Wij geven je tips en inspiratie, zodat jij erachter komt hoe waardevol e-mailmarketing voor jou kan zijn.

We vertellen je bijvoorbeeld waar je op moet letten wanneer je aan de slag wilt gaan met e-mailmarketing en waarom. Waar je het beste mee kunt starten: "Wat zet ik in mijn nieuwsbrief?" en "Hoe kom ik aan e-mailadressen voor mijn nieuwsbrief?". En natuurlijk welke successen je kunt behalen!

Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl

Over Bobmail

Bobmail heeft 832 klanten, 16 franchisenemers en 6 personeelsleden opgebouwd in 8 jaar tijd. Gedurende deze periode hebben we al vele bedrijven geholpen met een slimme e-mailmarketing oplossing voor hun business. Vanuit het karakteristieke nieuwe Bobmail pand zal Bob van Bobmail spreken over hoe je e-mailmarketing slim in kunt zetten voor jouw bedrijf. Waar start je én hoe zorg je dat je de gewenste resultaten boekt?

Schrijf mij in!