Kennissessie: Starten met e-mailmarketing


Leer meer over e-mailmarketing tijdens onze inspirerende kennissessie. Gedurende deze avond willen we je graag laten zien hoe leuk en effectief het kan zijn om aan de slag te gaan met e-mailmarketing.

De sessie van april staat helemaal in het teken van de vernieuwde privacywet: de AVG. De sessie van mei gaat weer volledig over de mogelijkheden van e-mailmarketing.

Bobmail Kennissessie
Tijd:Inloop vanaf 19.15u
Onderwerp:Aan de slag met e-mailmarketing & de AVG
Locatie:Bobmail kantoor (Henriëtte Ronnerstraat 5, Tilburg)
Aantal:25
Entree:€40,-
Vragen?vragen@bobmail.nl


De volgende kennissessie is op:

E-mailmarketing & de AVG

Na de ontzettend gezellige kennissessie kerstspecials is het nu toch echt tijd om ons alvast te richten op het nieuwe jaar en daarmee ook op de veranderingen die 2018 met zich meebrengt. Je hebt het wellicht al voorbij zien komen en er de nodige vraagtekens bij gezet; op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet in werking: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Of in het kort: de AVG.

Een vraag die we veel krijgen is: "Heeft de invoering van deze wet invloed op mijn e-mailmarketingactiviteiten?" Hier geven we graag een antwoord op tijdens onze speciale kennissessies gericht op de AVG.

Wil jij op tijd klaar zijn voor de AVG? Schrijf je dan snel in.


Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl

De kennissessie start over...
Proef de sfeer van de Bobmail kennissessies

Over Bobmail

Bobmail heeft inmiddels 1000 klanten, 17 franchisenemers en 7 personeelsleden opgebouwd in bijna 10 jaar tijd. Gedurende deze periode hebben we al vele bedrijven geholpen met een slimme e-mailmarketing oplossing voor hun business. Vanuit het karakteristieke nieuwe Bobmail pand zal het team van Bobmail spreken over hoe je e-mailmarketing slim in kunt zetten voor jouw bedrijf. Waar start je én hoe zorg je dat je de gewenste resultaten boekt?

Schrijf mij in!