Kennissessie: E-mailmarketing, toen en nu?


Leer meer over de mogelijkheden van e-mailmarketing tijdens onze inspirerende kennissessie. Gedurende deze avond willen we je graag laten zien hoe leuk en effectief het is om e-mailmarketing in te zetten. Ook als je nog geen gebruik maakt van e-mailmarketing!

Bobmail Kennissessie
Tijd:Inloop vanaf 19.00u
Onderwerp:E-mailmarketing, toen en nu?
Locatie:Bobmail kantoor (Henriëtte Ronnerstraat 5, Tilburg)
Aantal:15
Entree:€40,-
Vragen?vragen@bobmail.nl
E-mailmarketing, toen en nu?

Na het jaar gestart te zijn met kennissessies over de AVG is het nu weer tijd voor een heel ander onderwerp. Namelijk: e-mailmarketing! Verrassend hè?

Ook al is het onderwerp niet helemaal nieuw, de kennissessie zelf wel! Alle oude rondes liggen in de kast en daar zijn compleet nieuwe rondes voor in de plaats gekomen. Wil je meer weten over hoe je ontvangers kunt beïnvloeden met je nieuwsbrief? Hoe de toekomst van e-mailmarketing eruit gaat zien en hoe jij ervoor zorgt dat je niet achterblijft? Hoe je je klanten aandacht kunt geven, zonder hier al te veel tijd in te steken? En hoe je een aantal processen kunt automatiseren, zonder dat je daar al te veel tijd en kennis voor nodig hebt?

Schrijf je dan snel in voor onze spiksplinternieuwe kennissessie!


Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl

De kennissessie start over...
Proef de sfeer van de Bobmail kennissessies

Over Bobmail

Bobmail heeft inmiddels ruim 1000 klanten, 17 franchisenemers en 8 personeelsleden opgebouwd in bijna 10 jaar tijd. Gedurende deze periode hebben we al vele bedrijven geholpen met een slimme e-mailmarketing oplossing voor hun business. Vanuit het karakteristieke nieuwe Bobmail pand zal het team van Bobmail spreken over hoe je e-mailmarketing slim in kunt zetten voor jouw bedrijf. Waar start je én hoe zorg je dat je de gewenste resultaten boekt?

Schrijf mij in!